The Colours of Million Memories



My name: Ayah and Mama Niesreena
My Fotopage: http://julieanamangsor.fotopages.com/
About me:
From: Australia
Camera:
Sony
Other: DCR-SR60 HDD HANDYCAM
Sony
Friends:
anaknaga am
Latest entry:Ride To Cameron
View this Fotopage entry
Yuzman and Ruhaya
Latest entry:Achtung!
For more recent photos, visit http://www.flickr.com/people/yuzzman/ View this Fotopage entry
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
as solehah
Latest entry:baju branded kanak2
Sesiapa yang berminat nak beli pada harga yang murah unttuk baju branded boleh bagitu as ye.. View this Fotopage entry
onizuka tatsuya
Latest entry:Salam Terakhir di 090909
Salam Sejahtera... Aku nak ucapkan "Salam Terakhir" kepada fotopages nie dah hampir 5 tahun aku gune fotopages nie... :( Peralihan blog adalah kerana aku nak pakai host address sendiri. Dah hampir 2 tahun aku sewa. Jadi, rugi kalau disimpan. Ia juga bertujuan nampak lagi proper & standard. Kepada members yang selalu jenguk-tengok fotopages aku, ribuan terima kasih di ucapkan. Kepada geng2 yang rajin comment, bg pendapat. Jangan malu2 plak. Blog jer ubah. Orang tetap samer :-D Bolehla layari http:/... View this Fotopage entry
heda zainudin
Latest entry:KELAHIRAN PERMATA RASYID & ANGAH
detail cite psl http://heda-wan.blogspot.com/2009/05/tambahan-anugerah.html(kelahiran baby angah) serta skit http://heda-wan.blogspot.com/2009/05/maafkn-la-ummi-mu-ni-syg.html(nota) HARI PERTAMA - 20 MEI 2009 HARI KEEMPAT - 23 MEI 2009 HARI KELIMA - 24 MEI 2009 View this Fotopage entry
Ayu Aizad
Latest entry:Special update - Muiz
Dah lama tak update pasal baby ni (kitaorg panggil baby)...sbb dia amat2 la manja dan suka lentok kat org... Dah 1 tahun 3 bulan dan boleh jalan laju dah, turun katil sendiri (panjat katil belom blaja), naik tangga berdiri (tgn pegang palang tangga), gigi ada 7 (yg satu tu baru2 nampak)- yg lain besarnya macam gigi budak dajah satu :-D , hari susut sekejap, ni dah nak gebu semula sbb selera dia boleh tahan... La ni , ami letak dia kat play pen, dan dia duk la situ sampai tertido 2,3 session. selagi tak l... View this Fotopage entry
Azira Halim
Latest entry:MENGHITUNG HARI
View this Fotopage entry
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
falindah padlee
Latest entry:Blog
Kawan-kawan semua...saya tidak lagi akan mengupdate fotopages ini...dan sekarang saya telah beralih ke blog. Oleh itu, saya menjemput semua ke blog saya di http://falindah.blogspot.com jumpa di sana ya ;-) View this Fotopage entry
Naim n Saadah n Izzah
Latest entry:Izzah 4th (2008) Birthday
Last saturday(29/11/2008) birthday Izzah yang ke 4. Selamat hari jadi sayang !!. Semoga panjang umur, bahagia dan sihat selalu. Ummi and abah doakan segala yang baik2 untuk Izzah. Terima kasih pada sepupu2 Izzah yang datang. Terima kasih juga pada abah yang menempah kek yang comel walaupun kek tuh kecik sket dari apa yang kita bayangkan. Actually Izzah request nak kek barbie.. tp kedai tuh nyer selection untuk gambar barbie x cantik. So Abah tempah yg gambar PPG. View this Fotopage entry
Barbie doll- Present from Ummi & Abah. As Izzah wish..
Salfaezan Pilus
Latest entry:Oh..Dr SMS!
Program: Sesi Motivasi bersama Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor anjuran Maxis Cyberkids Location: SMK Tun Abd Razak, Kuching Date: 08.08.08 Xsangka dapat peluang jumpa Angkasawan Negara yg hensem bak prince charming ni... program ni bkn kt sekolah aku, tp aku ditugaskan bawak students pegi sini.. time ni baru rasa beruntung jadi cikgu.. jgn mara ye! View this Fotopage entry
Free gift..his book. Must read!
Malina Vaida Ahmad Nadzri
Latest entry:Jewelry searching
Mestila utk adik aku yg nk kawin tk lama lg Nk cari rantai jek tp dok berjam² kt kedai tu..huhu..siap bertekak lg ngn staf situ Tu la..berani cari pasal ngn parents aku …dgn ktorg skali menghentam mamat tu Len kali jgn cuba nk cheat k…wat bisnes btol².mesti rezki slalu masuk Dikesempatan n ink jmput SEMUA kawan², jiran², sahabat handai ke majlis perkahwinan adik bongsu saya, Ahmad Hisyam Al- Baqri dan pasangannya Nurul ‘Ain Azlin 8/8/08 Majlis Pernikahan 9/8/08 Majlis Persandingan ... View this Fotopage entry
Belle Bellish
Latest entry:Adam Faris
View this Fotopage entry
Day 2
HaNiZaN n RaFiDaH
Latest entry:Afdhal senyum tak nampak mata...
Hahaha..nak cakap anak sendiri ..diri sendiri pun sama..senyum memang tak nampak mata dah ...hehhe Entry sebelum ni..gambo akmal saja... kali ni mama letak gambo afdhal... kang nanti kata tak aci lak... 8-) gambo main basikal ni masa afdhal teman mama kat kampung... masa tu tengah tgk atukmak amik buah rambutan nak jual...suka sangat bila dapat main kat luar...yolah..kat bando main basikal pun dalam umah :)..dapat peluang main luar rumah..apalagi... suka sangattt dia..sampai tak nak masuk dalam u... View this Fotopage entry
suka suki
Latest entry:Jalan2 ...weekend
View this Fotopage entry
g m o X x s personal photoblog
Latest entry:Nak bagi tau sket...
Hai... memang la tak sepatutnya gmoxxs enter this FP.. but pedulik hapa.. its mine what..hahahahahaaa... Nak bagi tau..my blog will be transfer to... http://gmoxxs80.blogspot.com Kalo korang rindu nak tengok aku...gi la kat sana ek.. sayg korang...hehehe... View this Fotopage entry
Diana Tajul
Latest entry:Sufiya dah 5 bulan
View this Fotopage entry
khairunneezam mohd noor
Latest entry:Retreat@Bright--2nd to 4th of May--Part 2
caakkkkkkk!!! View this Fotopage entry
my boss..eh silap...my luveli wife!
angah maya
Latest entry:My Baby
View this Fotopage entry
besarnya mata anak mama
AriZal AulyaZahra
Latest entry:Song of the day...
Mendua - Hampir Ke Situ Aku sadar bukan mudah Untuk mengejar mimpi indah Pernah suatu ketika dulu Ku punya harapan besar Kini aku tak pasti Dapatkan ku miliki Sudah jauh kita tempuh Kekalkanlah impian lalu Mungkin ada hikmat Yang akan menunggu Di penghujung jalan Biar nanti kecewa Setidak-tidaknya mencuba Jika halangan menduga perjalanan kita Janganlah kau putus asa Karena ku ada di sisi setia menemani Andai semangatmu gugur Genggamlah tanganku Kita hampir ke situ Adakala ku tera... View this Fotopage entry
muke tensen bila ajak balik
cakcibur cakcibur
Latest entry:Office Event
View this Fotopage entry
mrs marseille
Latest entry:Samira Aishah
View this Fotopage entry
huhu senang nya hati ku
my quinn
Latest entry:So You Think You Can Dance
Boyfriend baru... hehehheh View this Fotopage entry
abby Solehah
Latest entry:Adam-One Month
View this Fotopage entry
bdk jahat
jamuan akhir smk muhibbah... View this Fotopage entry
Nat Ramli
Latest entry:Open house at my place
During open house at my place. We also did a wedding reception for Haiza & Safwan..I made pulut kuning for them, nasib baik jadi. Terubat jugak rindu kat keluarga. Macam2 makanan ada, laksa penang, rendang ayam & daging, ketupat, lemang, ketupat palas, cakes, dadih, dodol, makroni bakar..I also made soto ayam for that day. We received so many guests, among others, our national cyclists. Photo with national cyclists are taken from Kak ema's FP. We had such a wonderful day :-D :-D :-D :-> :-D... View this Fotopage entry
siti rahah
Latest entry:Koyo di Kagawa
View this Fotopage entry
ayata yatta...
ENDz Maya
Latest entry:MOVING
I'm now moving to http://blog.endmayastudio.com feel free to visit my new blog... Sophian aka ENDz i'm a wedding photographer... 016 - 906 0096 photo sharing - http://endmaya.fotopages.com photo storage - http://www.flickr.com/photos/endmayastudio blog - http://endmayastudio.blogspot.com e-mail - endmayastudio@gmail.com View this Fotopage entry
HANIZA HARUN
Latest entry:My Wedding Day (Hani & Rizal) 181106 - 191106
[i] ;-) View this Fotopage entry
Kochang Family
Latest entry:Anak2 ku...
View this Fotopage entry
ana iben
Latest entry:lamanya tk update
huhu lama giler tk update.. so ada la picture ghi cuti2 kt pd.. aleeya trus li swimming suit.. kt situ gak.. so ada la picture nabiha masuk spital sbb ada kuman lam paru2.. sian lak nengok.. n ada gak pic smbt burfday atuk ibu... lupa lak.. gambo tgn aleeya kena gigit ngan nadirah.. tu la pasala apa kaco dia aleeya.. tk bley nk kata apa.. yg lain2 tu besala tempelan... enjoy View this Fotopage entry
s h i k i n
Latest entry:: Untitled :
View this Fotopage entry
Honeyza Mangsor
Latest entry:kengkawan Kolej Matrikulasi Johor
kenangan terindah ngan kwn2 KMJ....nguah nguah nguah.... :-D View this Fotopage entry
Saiful Watie
Latest entry:kHAS uNTUK yUN tENGOK...
Ha Yun, ..ni upload gambar ni cepat deh ...:) View this Fotopage entry
watermark
okashii okashii
Latest entry:faheem vs ibu :D
ehh..ni atok la View this Fotopage entry
Norfadia Norddin
Latest entry:Kathy's House Warming
12 May 2006 - Friday sempena wesak day, kathy have invited to her house. Buat house war ming la..makan-makan...die baru je pindah at UPM Serdang Quarters. Dapat quarters doktor. Besar jugak siap 4 bilik..mmg besar sgt..Full furnish tu..dah la die suke kaler purple..dapat umah kaler purple..siap sarung perabut pun kaler purple...he..he.. Just family occasion..my family, kathy's family and kak la's family...acara utama apalagi..makan n gosip2..he..he.. menu utama nasi dagang..kemudian lin dtg bwk spaghett... View this Fotopage entry
Baya, Abby n Wahieda..
norreen haron
Latest entry:Kem Pembentukan JKM Kolej 11
Hem..Kem pembentukan JKM kali nie bertempat Teluk Kemang...tarikh 13-15 January 2006 ..aku just jadi fasilitator je...sambil jadi fasi, sambil jalan2...mkn angin 8-) .... View this Fotopage entry
Pembantu Felo / Fasilitator Kem Pembentukan Kolej 11
Siti Sarah Usoff
Latest entry:Thunder
Thunder and lighning will change And the daffodils look lovely today View this Fotopage entry
Nik Nor Attiah Najwa Nik Mohd
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa X10 @ Bot, Kg Baru
Herm...not too much photos that i can share with u all, but just check it out...these photos taken during Majlis Berbuka Puasa X10 @ Bot, Kg Baru....the attendees were Pazz, Mijao, Muslin, Ajoy, Merry, Kesang (cute boy), Wan, Baya, Ina, Wahida, Hanan n Me... :) View this Fotopage entry
Ajoy n Pazz again
ain salim
Latest entry:Cowboy nite
mlm tu, aku kena pakai mask beruk... jadi so called 'cow-beruk' girl aku suke tengok gamba ni..tatau kenapa.. setiap kali aku tengok, mesti aku akan LOL LOL LOL sendiri... ladies of the nite.. ;-) View this Fotopage entry
leni iii
View this Fotopage latest entry
abcdef ghijklf
View this Fotopage latest entry
nor zk
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016