The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 18-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Majlis khatam Al-Quran

Atas pentas pelamin
Aku memulakan bacaan
 
Ireen
 
 
 
Ireen membacakan doa penutup
Majlis khatam Al-Quran ni berlangsung kat rumah Neezam, pukul 11 pagi, sebelum upacara persandingan. Aku khatam bersama 2 orang lagi adik-adik Neezam, Ireen dan Ira. Aku tak make up pun masa ni. Sebelum start majlis ni, aku sempat melalak sekejap sebab takut family aku tak sempat tengok aku khatam. Hehehhehehe... Tapi alhamdulillah, family Neezam tangguhkan majlis ni sehingga family aku sampai. So, sempatlah...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net