The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
My Wedding Card (Artwork)

Undangan ke majlis perkahwinan Julie & Neezam
Inlay
Map
Doa ni Neezam yang create... Nice one!
Hubby & Me!
Assalamualaikum wbt...

Insya Allah aku akan melansungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan hati aku, Neezam, pada 11 Disember ni. Oleh itu, aku berbesar hati untuk mengundang kengkawan semua bagi menyerikan lagi majlis aku ni. Insya Allah aku akan poskan pada korang the real card after raya nanti yer. So sementara menunggu kad aku, korang tengoklah the artwork ni dulu k. Bleh lah buat perancangan nak datang ngan saper, nak bawak aper (hadiah ler... ), budgetlah aper yang patut. Hehehhehe... Datanglah samada ke majlis aku (KL) atau majlis Neezam (Segamat). So, datang jangan tak datang!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net