The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Dec-2007 03:00 Email | Share | Bookmark
To Melbourne Museum on Niesreena's Birthday

Niesreena seronok dapat makan ice cream
Mamanyer pun sama
Uncle Akmal pun sama
 
Part of Melbourne Museum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rangka ikan paus
 
Lampu isyarat zaman dulu kala
 
Huah huah huah...
 
 
 
 
 
 
 
 
Apa ni ek Niesreena?
 
 
 
 
 
 
 
Rangka dinasor
Mama & ayah Niesreena
Niesreena kepenatan sampai tertidur-tidur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Last Disembernyer post. Tapi lupa nak publish. Hehehehe... So, terpaksalah publish hari ni. Enjoy!

Happy birhtday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to Niesreena...
Happy birthday to you...

Masa harijadi Niesreena yang pertama yang lepas, kitorang tak der idea nak kemana. Majlis harijadi pun tak buat sebab last month kitorang baru buat house warming party. So, kitorang decided untuk sambut harijadi Niesreena sefamily sahaja.



Hari tu kitorang bawa Niesreena makan ais krim best kat Il Dolce Freddo di Lygon. Akmal yang kenalkan tempat ni. Memang sedap aiskrim-aiskrim kat situ. Macam-macam perisa ada. Durian pun ada. Sedap giler. Niesreena seronok makan macam-macam jenis aiskrim.





Then kebetulan kedai aiskrim ni dekat dengan Melbourne Museum. So, destinasi kitorang seterusnya ialah ke Melbourne Museum. Cuaca hari tu sangat panas. Bila dah masuk museum rasa lega sangat kena aircond. Heehehe...



Nway, to anak mama dan ayah, sorry sangat sebab tak dapat nak buat birthday party untuk Niesreena. May be next yearlah ye sayang. And thanx to auntie-auntie yang bagi Niesreena birthday pressie and all the wishes. Tq!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net