The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-May-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Me and adik-adik in the office...

Aku, Baha dan Ann
Gambar dekat plak
Aku dan Baha... Kami yang comey...
Miss Kuning...
Berlakon jer tu
Gambar curi ni
Main jer lebih diorang ni
An, Melur dan Baha
Ni ler kengkawan opis aku yang muda-muda; Melur, An dan Baha. Actually An dan Baha buat latihan praktikal @ industri jer kat tempat aku. Then memandangkan An kat semester akhir so boss dia offerlah kerja kat dia. Suker tuuuu... Manakala Baha plak akan ikut boss dia ke office baru untuk sambung latihan praktikal dia tu. So, ameklah gambar untuk sebagai kenang-kenangan...



An, Melur dan Baha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net