The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Aug-2007 09:43 Email | Share | | Bookmark
Niesreena masa sebulan lebih

 
Aku jumpa gambar Niesreena mandi ni dari blog album hubby aku. Beza sangat rupa Niesreena dulu dengan sekarang kan? Tapi tetap comey... Hehehe... Rambut Niesreena lebat betul!



Sunday, 26-Aug-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
A house we called home

Permandangan ke luar rumah
Bunga ni banyak sangat kat laman rumah
Backyard
View all 54 photos...
Beberapa hari lagi kitorang akan pulang ke Malaysia. Maknanya tinggal beberapa hari lagi jer lah kitorang akan tinggal kat rumah ni. Balik dari Malaysia nanti kitorang akan masuk ke rumah baru kat Bundoora. Sebenarnya sayang sangat kat rumah ni walaupun tak sebesar mana. Sayang sangat! Rumah ni fully furnish, selesa dan memang lengkap sangat. Internet pun laju dan sewanya pun berpatutan. Tuan rumah pun baik sangat.



One thing yang aku suka sangat pasal rumah ni ialah dalam kawasan rumah ni banyak sangat pokok buah-buahan; kiwi, pisang kaki, lemon, zaiton dan banyak lagi buah-buah yang kitorang tak tau namanya. Pokok morning glory pun ada. Cuma musim sejuk ni semuanya dah botak; tak berdaun apatah lagi berbuah. Sebelum masuk musim sejuk ari tu puas kitorang makan buah kiwi dan pisang kaki. Sedap sangat!

So, sebelum meninggalkan rumah ni aku snap a few pics sebagai kenang-kenangan. Waaaa... Selamat tinggal, rumah...

Rumah ni ada dua bilik dan satu bilik air...


Ruang dapur...


Ruang beradu...



Ayah's...


Mama's...


Niesreena's...


Tuesday, 21-Aug-2007 07:30 Email | Share | | Bookmark
MSA Dinner 2007, La Trobe Uni

MSA Dinner 2007
Candle light dinner
Antara Malaysian yang memeriahkan suasana
View all 45 photos...








Yep, last week, The Malaysian Students Association of La Trobe Uni organised our julung2 kali punya dinner. A very good platform for all Malaysian and families to gather, mingle around, chit chat with each other and makan2 malaysian food!!

Our postgrades group were warmly gathered at the back side of the hall with Reena as the youngest member in the group..huhu. Well, enjoy these photos captured by the pro (David) and the amateur (ayah Niesreena)...taaaa!!


Sunday, 19-Aug-2007 10:19 Email | Share | | Bookmark
Melbourne Parliament and surroundings

 
 
 
View all 48 photos...
hari ni kami jalan2 ke city lagi. Main objectives are, 1st seeking for some more sourvenirs for our relatives. Al maklumlah, haritu dah gi beli 3-4 kali pun, still ada orang2 yang tercicir dari list...so kenalah beli jugak, as our token of remembrances bila balik Malaysia lagi 1 minggu nih.
So today we disembarked at Parliament Station, snapped some pictures depan Princess Theater, Parliament, Hotel Windsor, Hard Rock Cafe, and Vic Mart.

2nd, kami sudah ketagih laa mau makan di Es Teller..enak pak, sedep buk!! kesian kat reena, mama dgn ayah gi makan sedap2, reena cuma makan bekal dibawak dr rumah..huhu. Takpe, dah beso sikit sok reena makanlah puas2 eh? boleh jadi debab dan montel.

-ayah niesreena-




Thursday, 16-Aug-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
Rajinnya... Niesreena 'tolong' mama lipat baju

Nak tolong mama
Tarik satu baju...
Lagi satu...
View all 33 photos...
Tengoklah Niesreena ni... Mama lipat baju, dia 'tolong' serakkan pulak. Sabar je lah...








[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net