The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Sep-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
Niesreena tidur buai?

 
Nyenyaknyer Niesreena tidur
 
View all 9 photos...
Taaaakkkk... Niesreena tak tidur buai. Kebetulan masa gi rumah pak Teh, Niesreena dah kepenatan. Masuk buai terus jer terlena. Nasib baik Umairah tak kedekut guna buai dia. Cuma dia terjenguk-jenguk jer, saperlah yang tidur kat buai dia tu. Itulah kali pertama dan kali terakhir Niesreena tidur buai. Pastu dia tak nak. Masuk buai jer dia terus menggelinjang nak turun.



Sunday, 9-Sep-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan rumah pak Teh

Inilah Umairah
Suka orang tangkap gambar dia
Niesreena dan ayah ngah dia
View all 27 photos...
Lama sangat tak jumpa pak Teh dan mak Besar. Kebetulan masa gi jenguk pak Teh dan mak Besar, abang Rais dan keluarganya pun ada kat rumah. So dapatlah jugak jumpa anak abang Rais yang semakin bijak tu. Umairah, dua pupu Niesreena. Beza usia diorang 9 bulan jer. Dah besar nanti bolehlah geng yerk!


Thursday, 6-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Niesreena 9 bulan

 
 
 
View all 7 photos...
Hari ni genap usia Niesreena 9 bulan. Dalam usia Niesreena 9 bulan ni, gigi Niesreena dah ada 6 batang; 2 batang gigi bawah, 4 batang gigi atas. Cepat tak? Alhamdulillah, Niesreena langsung tak meragam atau demam sebab tumbuh gigi. Aku sedar-sedar jer tengok gigi Niesreena dah banyak. Patutlah asyik nak mengigit-gigit jer sejak akhir-akhir ni. Hehehehhe...



Thursday, 30-Aug-2007 02:30 Email | Share | | Bookmark
Nandos @ KLCC

Tak sukanya Niesreena dok dalam stroller dia
Mama & Niesreena
:)
View all 12 photos...
First destination yang kitorang gi jalan sejak sampai ke bumi Malaysia ni ialah ke KLCC. Makan Nandos! Yummie... Sedapnya... Memang favourite aku dan adik. Aku, Neezam, adik dan Niesreena pekena Nandos tengahari tu. Niesreena pun makan Nandos jugak! Jangan tak caya... tapi makan fries jer lah...



Mana gambar ayah Niesreena yer?


Tuesday, 28-Aug-2007 15:00 Email | Share | | Bookmark
@ Tulamarine Airport

Vroooomm... vrrroooooommm...
 
Niesreena nak balik Malaysia naik jeep zebra
View all 39 photos...
Penerbangan balik kami ke Malaysia ialah pada pukul 3 petang tapi sajer jer bertolak awal pagi sebab nak pusing-pusing kat airport. Pukul 10 pagi lagi kitorang dah sampai kat Tulamarine Airport ni menaiki teksi yang disponsor oleh bekas tuan rumah kami yang sangat baik hati.

Penerbangan balik ke Malaysia mengambil masa lebih kurang 7 jam. Kitorang tiba kat KLIA lebih kurang pukul 9 waktu Malaysia. Bila dah tiba kat KLIA tak sabar sangat nak check-out. Excited sangat bila tengok muka mak, mak mertua, ayah dan adik-adik yang menyambut kepulangan kitorang kat KLIA. Langsung lupa nak tangkap gambar masa detik-detik tu. Hehehehhe...





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net