The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 13-Oct-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran



Friday, 12-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Si comelku demam

 
 
 
View all 11 photos...
Kesian Niesreena... Malam raya tu Niesreena demam. Suhu badan Niesreena agak tinggi. Kitorang bawak gi klinik dan doktor kata Niesreena demam biasa jer. Tapi aku dan Neezam risau sangat. Malam tu kitorang tak dapat tidur lena. Kitorang asik terjaga dan lap badan Niesreena dengan air sejuk dengan harapan suhu badan Niesreena akan turun.



Keesokan harinya tu hari raya. Badan Niesreena masih dedar lagi. Niesreena pun nampak macam tak bermaya jer tapi sempat jugak nak bergelak ketawa dan berkeletah.

Alhamdulillah, petang tu suhu badan Niesreena kembali normal dan Niesreena sihat seperti sediakala.




Saturday, 6-Oct-2007 00:30 Email | Share | | Bookmark
Niesreena 10 months old

 
 
 
View all 9 photos...
Niesreena sambut harijadinya yang ke 10 bulan kat Segamat.


Thursday, 4-Oct-2007 03:29 Email | Share | | Bookmark
Salam perantauan @ Utusan Malaysia

My famili
Sit's
Tadi aku jenguk kat fotopages Sit. Rupa-rupanya salam perantauan yang Neezam hantar kat paper dah disiarkan hari ni. Dan paling tak dijangka ialah gambar famili aku sebelah-sebelah jer dengan gambar famili best friend aku ni, Sit lah. Hehehehhe... tak sangka...

Anyway, this year, kitorang sebenarnyer beraya kat Malaysia. Jangan marah aaaaa...





Wednesday, 12-Sep-2007 00:30 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri

Tahun ni kitorang sekeluarga beraya di Tapah Road, Perak. Tahun ni turn beraya dengan famili aku plak. Masa ni Niesreena demam. Kesian Niesreena. Tengoklah muka Niesrena, tak bermaya jer... Tapi sempat jugak Niesreena tersenyum bila orang nak tangkap gambar dia...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net