The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-May-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Autumn Festival @ Bright









Thursday, 6-Mar-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
My little baby was sick on her 15th months old

 
 
 
View all 6 photos...
Sian Niesreena dah beberapa hari ni Niesreena demam; on and off. Kengkadang siang macam dah kebah panasnya, tapi malam temperaturenya naik balik. Risau aku dan Neezam dibuatnya. Hopefully Niesreena akan cepat-cepat sembuh. Tak sanggup tengok Niesreena sakit.



Tengoklah Niesreena ni, waktu sakit-sakit pun sempat nak senyum bila orang nak tangkap gambar dia...



Sunday, 10-Feb-2008 00:50 Email | Share | | Bookmark
St Kilda Festival

 
Nudie street!
 
View all 56 photos...
Penat berjalan sepanjang hari Sabtu pun tak hilang lagi, hari Ahad tu kitorang keluar gak lagi dan kali ni ke St Kilda sempena dengan St Kilda Festival. Macam-macam acara dan pertunjukkan ada kat St Kilda; bola tampar pantai, gerai foxtel, funfair, etc... Konsert pun ada tapi aku bukan kenal sangat pun penyanyi oz ni. Hehehehehe... Punyalah ramai manusia kat sini dan yang bagusnya bila masuk kawasan festival orang ramai tidak dibenarkan membawa sebarang minuman beralkohol.








Balik dari St Kilda kitorang singgah ke city jap. Lepak kat Max Brenner makan tutti-frutti waffle yang memang sedap.



Saturday, 9-Feb-2008 00:30 Email | Share | | Bookmark
Picnic @ Fairfield >> shopping @ Northland >> Dinner @ Alamaro

Nina beriya jer minum dalam cup
:)
Bihun goreng sodap namanyer... hehehhe...
View all 63 photos...
Hari Sabtu yang memenatkan. Berjalan jer sepanjang hari. Tapi seronok!

Pagi-pagi lagi aku dah bangun masak untuk berpicnic kat Fairfield Park; bihun goreng, sosej, kentang goreng, etc. Fairfield Park ni tak jauh sangat dari rumah kitorang. Just 10 minit perjalanan jer. Seronoknya picnic kat sini. Suasananya cantik, udara nyaman. Rasa tenaaaaaaaannnng sangat!









Pagi tu cuaca agak mendung. Kitorang takut gak kalau hujan bila-bila masa. Tapi alhamdulillah akhirnya matahari muncul jugak disebalik awan tu. Masa kat Fairfield ni sempat gak kitorang online dengan famili. Itulah untuknya guna online broadband. Senang dibawa kemana-mana. Cewah... macam eklan plak. Hehehehhe...




Selesai berpicnic, kitorang ke Northland plak. Sajer jer jalan-jalan cuci mata. Aku macam biasalah... suka sangat tengok baju-baju baby. Kalau ada yang cantik dan murah. Terus jer grab untuk Niesreena.



Malam kitorang ke Coburg plak. Mengakhiri hari Sabtu yang memenatkan ni dengan makan malam kat Alamaro. Kalau dah sampai Alamaro mestilah pekena steak. Yum... yum... Sedap...



Sampai rumah jer semua terus tidur termasuklah Niesreena. Semua kepenatan tapi seronok! Hari yang seronok sangat!



Wednesday, 6-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bundoora Park on Niesreena 14th month old

Niesreena tunjuk apa tu?
 
Seronoknyer yer?
View all 39 photos...
Petang, lepas hubby balik dari office, kitorang ke Bundoora Park. Saja bawak Niesreena main-main kat park.






[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net