The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Jun-2007 00:52 Email | Share | | Bookmark
Anak ayah

Kacau ayah study...
Geget jari dia...
Geget geget...
View all 21 photos...
Niesreena memang manja dengan ayah dia. Kalau dengan ayah, Niesreena boleh duduk diam, boleh baring-baring, manja-manja. Kalau dengan mama, asyik nak berdokong jer, sampai tergeliat tulang belikat mama. Hehehehhe... Anak ayah katakan...





Monday, 28-May-2007 00:18 Email | Share | | Bookmark
Heppie 56th Birthday Abah!

Mak dan abah tersayang...
Hari ni, 28hb Mei 2007, hari jadi abah yang ke-56. Awal-awal lagi aku, Neezam dan Niesreena dah poskan kad ucapan harijadi. Khas untuk abah! Dan kad tu sampai pada hari Sabtu yang lepas, 2 hari sebelum harijadi abah. Mesti abah tersenyum simpul jer terima kad yang tertulis ‘Happy Birthday, Grandfather’. Hehehehe… Tahun ni ialah tahun pertama abah menyambut harijadinya sebagai seorang atuk. Dah tua dah abah…

Mencapai usia 56 tahun hari ni, sepatutnya abah menamatkan perkhidmatannya setelah 38 tahun berkhidmat sebagai pegawai polis. Tapi alhamdulillah, rezeki abah, khidmatnya sebagai Pengarah Pancaragam PDRM masih diperlukan. Maka akan sebuklah abah seperti biasa dengan tugas-tugas yang memang abah minat dari kecik…



Sempena harijadi abah ni, Julie, Neezam dan Niesreena ucapkan Selamat Hari Jadi. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia. Dan tahniah kerana dapat meneruskan perkhidmatan… Kitorang sayang kat abah!


Tuesday, 15-May-2007 12:57 Email | Share | | Bookmark
Niesreena's new hobby...

 
Ayah... Mama...
 
View all 30 photos...
Pagi-pagi biler aku terbangun dari tidur aku tengok Niesreena dah bangun dan kusyuk memegang kedua belah kaki dia. Kusyuk sangat... Sekarang nie biler Niesreena terbaring sesorang, Niesreena suka pegang kaki. Tapi biler dia bosan... seperti biasa... Niesreena akan menjerit panggil mama dan ayah dia... Huwaaaaaaaaa....


Seronoknyer Niesreena main dengan kaki!

Niesreena dah bosanlah... Huwaaaaaa...

Rehatlah pulak... Kiter minum duluuuuuu...



Sunday, 13-May-2007 09:13 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Emak

Sayang emak...
This nice pic is a picture of me and my beloved emak. It was taken in 1981 when I was a few months old and my emak was 21 years young. She’s so young and lovely isn’t it? Now I’m wearing the same jade’s locket as she wear in the picture and I wish to give the locket to Niesreena one day. Is my face same as Niesreena’s? Hmmmm...


Emak... Selamat hari ibu... Terima kasih atas segalanya. Julie sayaaaaang sangat dan rindu sangat kat emak!


And happie mother's day to myself too. Haaahahahhaha...

Tak lupa juga, 'Selamat Hari Ibu' kepada ibu mertuaku dan semua kengkawan yang dah bergelar ibu!


Sunday, 6-May-2007 12:04 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan cari M'sian food dgn tourist guide baru, Mr Akmal

Dalam tram
Kat Vic Market
Akmal, Niesreena dan Neezam
View all 11 photos...
Memandang cuaca cantik pada hari jadi kelima bulan Niesreena (sebelum nie asyik hujan jer), kitorang decided untuk kuar jalan-jalan ke city. Janji dengan Akmal kat Bourke Street dan terus ke Queen Victoria market. Lepas beli barang skit-skit, Akmal bawak kitorang ke kedai makan baru. Lazzat nama kedainya dan makanannya memang lazat...


My beloved family!


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net