The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 30-Jun-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
It's my birthday

The mysterious bag...
The birthday cards for me!
My Paris Hilton fragrance set
View all 9 photos...
Hari ni, 30hb Jun 2007, genap aku berusia 27 tahun. Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah swt, kerana dipanjangkan usia aku hingga ke saat ini dan dikurniakan aku kesihatan yang baik serta kebahagian yang tidak ternilai.

Birthday kali ni aku tak dapat apa-apa hadiah daripada mak, abah dan adik-adik. Maklumlah jauh... Tapi aku pun tak sangka akan terima birthday present dari hubby sebab awal-awal lagi Neezam dah bagitau yang dia tak dapat nak bagi apa-apa. Sajer jer tau.

Tahun ni aku terima kad hari jadi daripada hubby dan Niesreena serta Paris Hilton's fragrant set. Bau dia memang best! Thank you sayang! Thank you for everything!




Bahagia, seronok dan menggembirakan! Itulah yang dapat aku gambarkan hidup aku sepanjang hari ni! Hari ulangtahun aku!



Friday, 29-Jun-2007 12:30 Email | Share | | Bookmark
My lil' afro girl...

Hingga akhir nanti...
Kau tetap jadi pujaan...
Walau seribu tahun...
View all 24 photos...
Sampaikanlah salam cintaku padanya...

Terima kasih!!!



Well... like father, like daughter...


Wednesday, 20-Jun-2007 13:03 Email | Share | | Bookmark
Niesreena new development

Nak capai...
Nak main...
Nak capai apa lagi?
View all 9 photos...
Sekarang Niesreena dah boleh duduk sendiri without any support. Seronok bila tengok Niesreena dah pandai duduk. Niesreena pun nampak gayanya suka duduk. Well, she likes to sit rather than lay down. Hehehehe...



Sunday, 17-Jun-2007 01:01 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Bapa

Sayang abah!
Gambar saper ni ek? Ini lah gambar aku dan abah. Masa tu aku baru jer berusia 2 bulan dan abah kelihatan sangat muda lagi. Gambar ni diambil masa kitorang tinggal kat Pulapol, Jalan Semarak, Kuala Lumpur. Flat tingkat 10. Tu yang gambar macam tinggi sangat kan. Hehehhehe...

Bersempena dengan hari bapa ni, Julie ucapkan Selamat Hari Bapa untuk abah yang tersayang.



Dan tak lupa juga kepada suami yang tercinta. Selamat Hari Bapa!



Selamat Hari Bapa jugak diucapkan kepada ayah mertuaku dan sumer kengkawan yang berstatus ayah.


Wednesday, 6-Jun-2007 03:39 Email | Share | | Bookmark
Sweet little princess of mine is 6 months old

 
Ayah's precious and mama's gem
 
View all 15 photos...
Alhamdulillah... Niesreena dah masuk 6 bulan. Niesreena semakin membesar, semakin sehat, semakin bulat, semakin semangat dan semakin comey!

Sekarang ni Niesreena sedang belajar duduk without support. Boleh lah jugak Niesreena duduk for a few second then Niesreena akan stumble ke depan. Mungkin dalam masa terdekat ni Niesreena akan boleh duduk betul-betul tanpa disokong. Insya Allah...




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net