The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 21-Jul-2007 00:01 Email | Share | | Bookmark
Father and daughter pinky's day

 
Come Niesreena... Let's play!
 
View all 21 photos...
Ayah selalu buat Niesreena dan mama gembira selalu. Sayang sangat kat ayah Niesreena!




Love you both sooooo much!!!


Wednesday, 18-Jul-2007 15:30 Email | Share | | Bookmark
Niesreena with her pink hat

Ihik...
Tengok apa pulak tu?
Emmmm...
View all 27 photos...
Kebetulan masa ambil gambar Niesreena ni macam-macam mimik muka pulak yang Niesreena buat. Enjoy the pics!


Comey tak saya?

Geramnya saya...

Terkejutlah saya...

Hehehehhe...

Gembiralah saya!!!


Saturday, 14-Jul-2007 04:31 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti hujung minggu

 
My cayang-cayang yang rajin...
 
View all 27 photos...
Memandangkan hujung minggu ni tak kemana-mana, me and my cayang-cayang merajinkan diri untuk mengemas laman rumah yang dipenuhi dengan daun-daun kering. Semua daun pokok dah luruh sejak masuk musim sejuk ni. Actually, Neezam yang sebuk membersihkan laman, aku plak sebuk menyebuk-nyebuk. Hahhahahaha... Niesreena plak jadi mandur...



Friday, 6-Jul-2007 06:47 Email | Share | | Bookmark
Dah 7 bulan si kenit kami ni

 
Sedapnyer jari telunjuk Niesreena yer
 
View all 29 photos...
Dah 7 bulan dah anak mama dan ayah nie. Dah besar... Makin semangat, makin lasak, makin nakal ‘bunga mawar putih kami’ ni.



Sekarang nie Niesreena suka angkat-angkat punggung dia bila dia sedang meniarap. Mungkin dah tiba masanya untuk Niesreena belajar merangkak pulak!





Saturday, 30-Jun-2007 10:00 Email | Share | | Bookmark
On Julie's birhtday

Dah sampai kat city
Tengah tunggu tram untuk ke Vic Market
Ramai sangat orang kat city walaupun cuaca sangat sejuk
View all 39 photos...
Hari ni, bersempena dengan harijadi aku, kitorang ke city. Firstly, gi ambil tiket flight balik Malaysia. Waaahhhhh… seronok bila tengok tiket flight. So, comform kitorang akan balik ke Malaysia 28 Ogos nanti. Pas ambil tiket flight dari agen, kitorang gi shopping! Memang favourite aku! Shopping!!! Kitorang ke Queen Victoria Market. Shopping sakan kat sana. Macam-macam aku beli… oppsss… Neezam bayar, aku tunjuk jer. Actually kebanyakkan barangan yang kitorang beli tu adalah untuk dibawa balik ke Malaysia bulan 8 nanti. Tapi biasalah… orang pompuan…memang suka shopping! Lepas puas shopping, kitorang ke Bismi. Aku teragak nak makan nasi beriani. Tapi mungkin tak der rezeki, nasi beriani dah habis. Tak pe lah. Lain kali kitorang akan datang ke Bismi lagi untuk makan nasi beriani pulak.

Aarrggghhhh… penat sangat rasanya hari ni. Tapi seronok. Best!!! Harijadi aku kali ni memang lain dari harijadi aku sebelum-sebelum ni. Walaupun tak de kek harijadi dan ros merah dari Neezam sepertimana biasa, tapi aku tetap rasa bahagia dan seronok sangat! Anyway, my beloved mother in law awal-awal lagi dah kata nak sambut birthday aku bila aku balik Malaysia nanti. Kata mak, dia akan order kek kegemaran aku nanti. Apa lagi kalau bukan cheese cake. Yum yum…

27 tahun… Semoga aku lebih matang dalam menghadapi segala cubaan dan cabaran dalam kehidupan.




Terima kasih abang… Terima kasih atas segalanya… I luv you so much!


Happy sangat!!!


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net