Automate your Marketing
with Womplify




 
The Colours of Million Memories


By: Ayah and Mama Niesreena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Jun-2009 02:12 Email | Share | | Bookmark
My whole world

My big family
Khairunniesreena
Khairunnaufal
View all 4 photos...


Saturday, 13-Sep-2008 03:46 Email | Share | | Bookmark
Tesselaar Tulip Festival 2008


















Sunday, 10-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tahlil & house warming @ Pak Tam's

Hari Ahad yang lepas Dr. Kamal @k@ Pak Tam mengadakan majlis tahlil + house warming di rumah yang baru didudukinya beberapa hari di Thomastown West. Alhamdulillah, walaupun rumah Pak Tam ni agak jauh dari Bundoora tapi ramai jugak warga Desa Bundoora yang datang.

So, inilah gambar-gambar yang disnap dari my camera untuk digrab dan dikongsi bersama.

Enjoy!


My 'big' family

Di bawah pokok lemon belakang rumah pak Tam

Orang kuat dapur

Rajinnya anak-anak dara ni...

BBQ's chefs

The little monsters!

Pak Tam the tuan rumah

Kata-kata aluan dari tuan rumah dan tahlil

Dan antara tetamu yang hadir...











Friday, 8-Aug-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
Bawa Niesreena jalan-jalan depan rumah

Kat depan appartment kitorang ada banyak sangat pokok prune. Tau kan buah prune? Buah yang warna purple tu. Pernah tengok tak pokoknya. Haaaaa... inilah pokoknya...




Cantikkan? Ada bunga jer... daunnya tak der... Tapi bila musim berbuah nanti, pokok ni akan lebat dengan daun dan buah jer, tak der bunga.



So, hari ni memandangkan ayah balik cepat dari office. Mama ambil kesempatan ajak ayah dan Niesreena gi tangkap-tangkap gambar. Ye lah... sementara pokok tu tengah berbunga. Mama suka bunganya yang bewarna pink tu...












Saturday, 19-Jul-2008 07:00 Email | Share | | Bookmark
Lake Mt


Lama lagi ke nak sampai ni mama? Niesreena dah bosan duduk dalam bas ni...

Tak sabar dah nak bertabogan!

My lucky charms

Ayah dengan aksi tobogannya!

Kitorang dengar mr. snowman

Mama dan ayah dengan aksi skiingnya!

Kami yang comel lote... Jangan marah aaaa...

Kitorang dengan snow white! Hehehhe... Nampak sangat tak Niesreena kesejukkan?

Ayah Niesreena dan uncle Akmal bersedia untuk bertobogan.

Kitorang semua!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net